banner
main
Actief genieten in het Vogezen gebergte!!!

zoover Gold award winner 2019

Ideaal vakantieverblijf voor actieve natuurliefhebbers! Het dorp Saint Maurice sur Moselle bevindt zich in het uiterste zuiden van de Vogezen, aan de voet van de Ballon d'Alsace(1165m) en de Rouge Gazon(1070m). Het groepsverblijf ligt op een hoogte van 700m, vanuit het dorp bergopwaarts richting Le Rouge Gazon, op een prachtige locatie in een dal aan het riviertje Le Charbonnier.

COVID-19:

VERBLIJF NIET MOGELIJK = GELD TERUG

Veel reizigers twijfelen om een reservering te doen en een voorschot over te maken uit vrees dit kwijt te zijn indien het verblijf onmogelijk wordt als gevolg van strengere regeringsmaatregelen in Frankrijk of eigen land. Als u bij ons reserveert hoeft u daar niet voor te vrezen!

VOOR ONS BELEID EN EEN VOLLEDIG OVERZICHT VAN ONZE MAATREGELEN

COVID-19 maatregelen

klik hier

Gîtes La Vieille Colonie heeft 2 comfortabele, ruime groepsaccommodaties; voor maximaal 23 personen op de begane grond en voor maximaal 21 personen op de 2e etage. Elk met eigen entree, die geheel los van elkaar verhuurd kunnen worden aan kleinere tot grote groepen. Daartussen bevindt zich de 1e etage waar eventueel tot 21 slaapplaatsen kunnen worden bijgehuurd. De totale capaciteit van het vakantiehuis is 65 personen.

MTB- en wandelroutes lopen langs het pand. Wandelaars, wielrenners en motorrijders kunnen vanuit hier direct prachtige tochten aanvangen. Zes kilometer bergopwaarts ligt het familie-skigebied Rouge Gazon met in totaal 10 kilometer piste. Grotere skigebieden liggen op 15 tot 40 km afstand. In de nabije omgeving zijn mogelijkheden voor parapente, canyoning, paardrijden, etc. Gérardmer, Belfort en het Elzas-dal liggen elk op een half uur rijden.

terras

Wilt u een weekend, midweek of week in een komfortabel en gezellig vakantiehuis in de Vogezen doorbrengen met een groep vrienden, collega's, familie, vereniging of ander gezelschap? Op deze website vind u veel informatie over het verblijf zoals wat meer uitleg over de accommodatie, plattegronden, foto's, tarieven etc. Kijk ook eens op één van de pagina's voor fietsers, motorrijders of wandelaars, onder de menukeuze 'Aktiviteiten'. Bent u geïnteresseerd, wilt u reserveren of gewoon wat meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Welkom

Wij spreken Nederlands, zijn het hele jaar door geopend
en begroeten u graag in La Vieille Colonie!

vlamingen en nederlanders in frankrijk   tourisme & handicap   wifi gratuit Facebook pagina Gîtes La Vieille Colonie