winter
    Change language : On parle FrançaisFR Wir sprechen DeutschDE We speak EnglishEN

Ideaal vakantieverblijf voor actieve natuurliefhebbers! Het groepsverblijf ligt op een prachtige locatie in het dal van het riviertje Le Charbonnier bij Saint Maurice sur Moselle (Vogezen) aan de voet van de Ballon d'Alsace en de Rouge Gazon.
Wilt u een weekend, midweek of week in de Vogezen doorbrengen met een groep vrienden, collega's, familie, vereniging of ander gezelschap?


Gîtes La Vieille Colonie heeft 2 comfortabele groepsaccommodaties (voor groepen van max. 23 of 21 personen). De totale capaciteit van het vakantiehuis is 65 slaapplaatsen. MTB- en wandelroutes lopen langs het pand. Wandelaars, wielrenners en motorrijders kunnen vanuit hier direct prachtige tochten aanvangen. Zes kilometer bergopwaarts ligt het familie-skigebied Rouge Gazon met in totaal 10 kilometer piste. Grotere skigebieden liggen op 15 tot 40 km afstand. In de nabije omgeving zijn mogelijkheden voor parapente, vissen, paardrijden, etc. Gérardmer, Belfort en het Elzas-dal liggen elk op een half uur rijden. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij spreken Nederlands, zijn het hele jaar door geopend en begroeten u graag in La Vieille Colonie.

zoover Gold award winner 2017 zoover Gold award winner 2018

wifi       tourisme & handicap       vakantiebijnederlandersinfrankrijk.nl       Facebook pagina Gîtes La Vieille Colonie