banner

LES JOLIES COLONIES DES VACANCES

Voor de Fransen een heel bekend liedje. Voor ons, Chiel en Dénise, een mooie herinnering aan onze onvergetelijke vakanties in Frankrijk. Vakanties waar families en vrienden het samenzijn vieren: heerlijk eten aan grote tafels, een goed glas cider of wijn en aan het eind van de avond meezingen met bekende chansons.

Als nieuwe eigenaren van La Vieille Colonie willen we ons graag voorstellen: wij zijn geboren en getogen in het westen van Nederland; hebben gewoond in Utrecht en omstreken waarvan de laatste vijftien jaar in de Betuwe. Chiel is werkzaam geweest in de evenementenbranche en heeft veel ervaring met les grands spectacle d’hors. Dénise vindt haar plezier in het koken, bakken en cateren voor zowel kleine als grote gezelschappen. “Tezamen met hun gastvrijheid een ideale combinatie voor een aangenaam verblijf in Les Hautes Vosges”.

We kijken uit naar wonen en werken in deze prachtige regio van les Vosgiennes. De ruimte, de natuur, de vele buitensportmogelijkheden en de keuken trekken ons aan en dat alles willen we graag delen met onze gasten. Wees welkom in La Vieille Colonie en herleef de sfeer van weleer.

Tot snel!! Chiel en Dénise

TOUTES LES ANS, TU VOUDRAIS QUE ÇA RECOMMENCE