banner

De Groepaccommodaties, 'Gîtes'

La Vieille Colonie is een vakantieverblijf dat is gevestigd in een gerenoveerde voormalige kindervakantiekolonie.
Het pand bestaat uit 3 verdiepingen, waarvan de begane grond en de 2e verdieping zijn ingericht als zelfstandige vakantiehuizen (gîtes) met een eigen opgang.

slaapkamer

Elk van de gîtes heeft 8 slaapkamers (variërend van 2 tot 4 persoons, allen voorzien van een wastafel), drie douches en drie toiletruimtes.
In elke groepsaccommodatie treft u een ruime eetkamer en een volledig ingerichte keuken die van alle gemakken is voorzien: groot fornuis, koelkasten, magnetron, vaatwasmachine, koffiezetters, wasmachine, voldoende pannen, serviesgoed, etc. Tevens is in elke gîte een televisie en DVD-speler aanwezig. Er is gratis WiFi beschikbaar.

Het groepsverblijf op de begane grond is geschikt voor minder-validen en beschikt over aangepaste douche- en toiletfaciliteiten. Als extra beschikt deze gîte over een grote zitkamer met open haard.

Op de 1e verdieping is de mogelijkheid om maximaal 21 bedden supplementair bij te huren. In totaal heeft La Vieille Colonie een capaciteit van 65 slaapplaatsen.

Voor algemeen gebruik is er een fitnessruimte en zijn er ontspanningsruimtes ingericht met onder meer tafeltennis en tafelvoetbal. Er is een ruime parkeerplaats, een overdekte stalling voor (motor)fietsen, een kleine werkplaats en gelegenheid om de fietsen schoon te maken. Voor ski's en toebehoren is een ruimte aanwezig. In overleg zijn huisdieren welkom. Op verzoek kunnen wij het ontbijt en/of diner voor u verzorgen.